Blog 1 -
 Dj Met Zanger Bruiloft- Trouwfeest Dj  thumbnail

Dj Met Zanger Bruiloft- Trouwfeest Dj

Published Jun 15, 22
10 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Bruiloft Zonder Dj- Trouwfeest Dj

Mooi zuiver gezongen, leuke herkenbare liedjes en ook erg toegankelijk! We hadden ook niet verwacht dat wij met zijn allen de voetjes van de vloer zouden doen! Het was erg gezellig, feestelijk en we hebben dus ook gedanst! Dat vind ik erg knap dat je dit kunt bereiken met een akoestisch duo! Met vriendelijke groet,Myrthe Niehaus, Harry en Connie op 23-7-2016Wij willen jullie nogmaals bedanken en complimenteren met de muziek die jullie gisteren brachten - bruiloft dj Tom - Trouwfeest DJ.Supergezellig om op die manier de stemming erin te brengen. Dat de akoestiek van de zaal niet geheel meewerkte was een beetje jammer maar voor ons heeft het geen afbreuk gedaan. De reacties van de gasten waren zonder uitzondering positief en als zelfs mijn moeder dat zegt, dan weet je het wel.

Wicher en Margriet, Dirk & Peggy op 22-7-2016Beste 'Vera and Vera and friends'-muzikanten, wij willen jullie langs deze weg alsnog bedanken voor het prachtige optreden van zaterdagavond tijdens ons huwelijksfeest! Ik kan me niet goed meer herinneren of wij elkaar elkaar na het optreden nog gesproken hebben, ja of neen.

ik had niet te veel gedronken :-))) Mijn verontschuldigingen als ik geen afscheid heb genomen die avond...! Mijn vader heeft jullie alleszins nog komen bedanken voor de prachtige muziek die jullie gebracht hebben tijdens het diner! Hij heeft er enorm van genoten en was volledig weg van jullie muziek! De akoustic in de zaal was misschien niet echt optimaal, maar de kwaliteit van jullie muziek des te meer!!! Wij en nog vele anderen, hebben er alleszins van genoten en uit de reacties van andere mensen blijkt ook dat jullie enorm gewaardeerd werden - dj bedrijfsfeest.

Vera had inderdaad een prachtige stem !!! Hartelijk dank..... voor het opluisteren van het diner met prachtige muziek! ... aan al de muzikanten ! ... voor het welslagen van ons feest, waar ook jullie een groot deel hebben aan toegedragen! ... voor ALLES! Thank you for the ' LOVELY' music ! With LOVE! Dirk & Peggy Gerard van Lochem op 16-7-2016Ja alles is prima verlopen en het was erg leuk.

Looking forward to our next event already :DRene en Marie-Louise op 25-6-2016Goedenavond Thijs. De muziek van Miele was een schot in de roos. Hij voelde de sfeer van de avond erg goed aan en speelde daar met zijn muziekkeuze perfect op in. Al onze gasten waren lovend over hem en hebben genoten.

Bruiloft Dj Limburg- Trouwfeest Dj

Hij droeg zijn liefde voor de muziek over en raakte ons daarmee - dj zoeken bruiloft- Trouwfeest DJ. Het was in een woord super en de volgende keer vragen we hem graag weer. Het contact met het Muziekburo is ons ook erg goed bevallen, goed advies en persoonlijke service van Thijs. Bedankt voor alles! Met vriendelijke groet, Rene en Marie-Louise, Alkwin Kollege Uithoorn op 25-6-2016Dag Thijs, we hadden een topreünie en waren helemaal weg van de jongens.

Kortom: we zijn zeer tevreden! Met hartelijke groet, Mariette van de V...Maaike Uiterwijk Winkel op 18-6-2016Het was super! We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van Jackbox! Uiteraard hebben we wel wat filmpjes kunnen zien, maar in real life is het nog beter :) Het feest kwam al snel lekker los, de dansvloer was al snel goed gevuld.Al met al heeft Jackbox ons een heerlijke avond bezorgt. Groeten, Maaike Uiterwijk Winkel, Jaap en Loes op 15-6-2016Dag Thijs, Wil je nog even laten weten dat wij gisteren een fantastische dag hebben gehad. The Oldies waren echt te gek. Precies de sfeer die we wilden hebben. Gezellige muziek en ze bewogen zich door de gasten heen.

Ook van de gasten veel complimenten gekregen over de goede muziek. Diverse gasten hebben om kaartjes gevraagd dus wie weet. Groeten, Jaap en Loes, Gerrit van Ginkel op 14-6-2016Hallo Thijs, ze waren in 1 woord grandioos en het was een enorm geslaagde dag. Persoonlijk berichtje ga we nog even maken.

In de loop van de ochtend zal ik gelijk de factuur voldoen. Groet Caroline en Gerrit, Yvonne de Groot op 11-6-2016Dag Thijs,Wij hebben een super geslaagd feest gehad en de jongens van Duo Guy Lejeune hadden daar een belangrijk aandeel in. Zij speelden en zongen mooi en voelde de sfeer prima aan.

Hele aardige jongens! Een echte aanrader. Ik geef ze een dikke 10, een echte aanrader - allround bruiloft dj- Trouwfeest DJ. Hartelijk dank nog Thijs, voor de prettige begeleiding bij het kiezen van de muzikanten. Succes met het bedrijf! Vriendelijke groeten, Yvonne de Groot, Conny op 6-6-2016Jazeker is alles naar wens verlopen! Had nu pas even tijd om je een berichtje te sturen.

Dj Friesland Bruiloft

Ik zal hem zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen! Mijn complimenten voor de verzorging van de muziek, Thijs! Graag tot een volgende keer! Groet, Conny, Dini en Johan op 20-5-2016Brogans Bar is/was geweldig! Zat muzikaal goed in elkaar, het "swingde". Zo te zien hadden zij samen ook een hele leuke tijd tijdens het optreden.

De beheerder van de locatie was ook zeer te spreken over de band. Dat Ierse muziek zo leuk kan zijn wist hij niet :-) Het zou me niet verbazen als hij nog een keer contact met je muziekburo zoekt. Veel succes nog met de muziek en wie weet hopelijk tot een volgende keer! Gr Dini en Johan, Astrid Lans op 20-5-2016Hoi Thijs, Dick en ik hebben genoten van ons feestje, het weer, de plek, de mensen en niet te vergeten jullie muziek.

Jammer dat de rem er op moest vanwege de buren maar gezien de vele enthousiaste reacties, hebben de mensen zich zo ook prima vermaakt. Verschillende mensen vroegen of we jullie soms van Terschelling kenden (daar komen we vaak). Had gekund want door jullie optreden - in combinatie met de plek - kregen ook wij al snel het Terschelling gevoel - dj friesland bruiloft.

De gasten waren er erg over te spreken. Jullie deden het erg leuk. Ik was helaas te druk (vooral ook in mijn hoofd) om rustig te blijven genieten want er moest nog veel binnen worden opgeruimd en geregeld. Maar het gaat er natuurlijk om of de gasten genoten hebben en dat hebben ze zeker.

Dat heb ik ook van mijn gasten teruggehoord, iedereen heeft zich prima vermaakt en was erg te spreken over de band. Kortom, ik kijk met heel veel plezier terug op deze avond. Thijs, dank je wel voor de bemiddeling, wie weet over tien jaar weer! Hartelijke groet, Eva, Jaap en Ingrid op 14-5-2016Beste Thijs, zoals je weet en ervaren hebt, hebben wij 14 mei een geweldige huwelijksdag gehad.

Geweldig, wat was het prachtig in De Rode Hoed in Amsterdam. dj met saxofoon bruiloft- Trouwfeest DJ. Hartelijk dank, ook voor de goede organisatie vanuit jouw kant! We hebben veel complimenten over de band gehad, wat deden jullie het goed, mooi hoor!!! Hartelijke groet en nog als dank, Jaap en Ingrid, Denise op 14-5-2016Dag Thijs, Ontzettend bedankt dat etno mediterano op onze bruiloft heeft gespeeld! Voor een Bosnisch-Nederlandse bruiloft was ik op zoek naar een band die ook Bosnische liedjes kan spelen.

Gemiddelde Prijs Dj Bruiloft

Ik had ze nog niet voor de bruiloft live horen spelen maar op de bruiloft hebben ze alles waargemaakt waar ik op hoopte! Zij wisten 'muziek' in te zetten als een verbondenheid tussen twee culturen. Nederlandse en Bosnische mensen die elkaars taal niet spreken en elkaar nog niet allemaal kenden, stonden samen op de dansvloer te dansen, hand in hand! Vakkundig, sfeervol en flexibel, echt super! Dat de feestavond op de bruiloft zo geslaagd is geweest en voort zal leven als een prachtige herinnering is mede dankzij Etno Mediterano en Muziekburo (dj bruiloft nijmegen- Trouwfeest DJ).

Nogmaals super, super bedankt!! Groetjes Denise, Gerrie Alders op 13-5-2016Loes Boeren-Snelderwaard Het was een perfecte dag en de Oldies waren geweldig! Iedereen was enthousiast en ze hadden nog wel 3 uur kunnen doorspelen :-) Heel erg bedankt voor de probleemloze afhandeling van alles, het kon allemaal niet beter - dj met saxofoon bruiloft- Trouwfeest DJ. Met vriendelijke groet, Gerrie Alders, Rita Fruytier op 7-5-2016Dag Thijs.

Zij hebben er een onvergetelijke avond voor ons gemaakt, dank je wel dat jij dat voor ons geregeld hebt. Thijs we gedanst en gezongen en ze hebben op alles en overal op ingespeeld geweldig. Thijs de heren zingen en spelen geweldig en je kan ze aan recommanderen hoor, ik heb er veel vraag naar gehad.Veel sociale vaardigheden en wat uiteraard ook belangrijk is met veel vakkennis . Vele relaties zijn weer naar huis teruggekeerd met schitterende karikaturen van hunzelf. Rinus van Zanten, Pest Control News Benelux, Monique Foppen op 30-4-2016Dag Thijs. Wil je namens ons nogmaals Sunny up bedanken voor hun geweldige optreden gisteren op ons feestje? We zijn ontzettend tevreden en hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de muziek.

De eerste kennismaking met jullie trio gaf onmiddellijk al een klik en deze positieve 1e indruk werd alleen maar verstevigd gedurende de avond. Iedereen en ook de organisatie) was vol lof over jullie optreden. Precies zoals wij het willen. Actief met onze gasten en iets terug tredend als dat nodig was.

Groet je broers van mij. We gaan volgende week evalueren en een nieuwe datum vastleggen voor 2018. Ik kom zeker bij je terug om dit met je te bespreken Thijs. Rinus van Zanten, Pest Control News Benelux, Sebastiaan Oudshoorn op 23-4-2016Hallo Thijs, Het is allemaal meer dan prima verlopen. Wat een goede muzikant is dit zeg!!! De muziek was ook perfect afgestemd op de sfeer en dat hij "ons" nummer speelde van Babylon was de kers op de taart!! Er zullen wel meerdere aanvragen komen aangezien er nog een paar feestjes gepland staan in de familie (bruiloft dj kosten- Trouwfeest DJ).

Dj Arnhem Bruiloft- Trouwfeest Dj

Etno mediterano was echt fantastisch! Absoluut niks op aan te merken. Prachtig gezongen en erg vriendelijk. Van onze gasten hebben wij ook complimenten ontvangen. Wij kijken terug op een erg mooie dag met erg mooie muziek. Groet,Nikola, Geert en Josje op 16-4-2016We hebben bijzonder van jullie spel genoten op onze bruiloft, en heerlijk op jullie muziek gedanst! Onze bruiloft was een dag als uit een sprookje zo mooi, en daar hebben jullie een belangrijk steentje aan bijgedragen! Hartelijk dank daarvoor - dj bruiloft huren- Trouwfeest DJ.

Met hartelijke groet, Geert en Josje, Harry en Irma op 15-4-2016Hoi Thijs, Ik wil je even laten weten dat we gisteravond ontzettend hebben genoten van de muziek van Sunny Up. Het was precies de setting zoals we voor ogen hadden en super gezongen en afwisselend gespeeld. Lekkere akoestische muziek op de achtergrond waar iedereen van heeft genoten, zowel kletsend aan tafel met elkaar als op de dansvloer (dj zanger bruiloft- Trouwfeest DJ).

Ook van onze gasten kregen we zeer enthousiaste reacties over de muziek. Wil je Sunny Up nogmaals hartelijk bedanken en wie weet . bruiloft dj twente- Trouwfeest DJ... tot ziens bij een andere gelegenheid. Groetjes, Harry en Irma, Tom en Marlies op 15-4-2016Iedereen vroeg, waar hebben jullie die jongens vandaan echt geweldig. Heel erg bedankt Berkley Brothers voor jullie bijdrage aan onze top dag.

Wij hebben ongelofelijk veel reactie over jullie mogen ontvangen. Nogmaals dank. Tom en Marlies, Akke en Ton op 8-4-2016Wij kijken terug op een super dag en waren bijzonder blij met onze keuze voor A-tune (feest dj bruiloft- Trouwfeest DJ). Fantastische muziek, meedenken in het programma, plezier onderling tijdens het spelen, aanspreekbare en hele aardige persoonlijkheden.

Bevelen jullie aan iedereen aan, en zullen direct aan A-tune denken als we weer iets te vieren hebben. Onze grote dank, Akke en Ton ABN Amro op 17-3-2016De leden van trio mediterano hebben erg mooi gezongen en gespeeld tijdens het symposium. vinyl dj bruiloft- Trouwfeest DJ. We zijn erg tevreden tevreden en veel positieve geluiden gehoord over de muziek.

Een paar deelnemers overwegen om hem ook voor eigen feestelijkheden te vragen. En hartelijk dank voor de bemiddeling! Al met al een 100% goede ervaring! Groet, Eric namens Lighthouse club Flevoland, Ministerie van Defensie op 14-12-2015Bedankt voor de ondersteuning met het Jackbox duo, ze hebben geweldig gespeeld op de avond en we hebben genoten van ze.

Kosten Dj Bruiloft- Trouwfeest Dj

Tevens was er in de pauzes goed op te dansen en leuk om naar te luisteren, ze spelen van alles. Kortom het is een prima stel muzikanten die de sfeer in een feest goed kunnen maken. Ik zou ze graag voor een volgend feest weer uitnodigen of aanraden aan andere feesten.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Striptease à Domicile Bruxelles

Published May 15, 23
4 min read

Xvideos Striptease

Published May 06, 23
4 min read

Striptease Maastricht

Published May 03, 23
8 min read