Blog 1 -
 Mado Entertainment  thumbnail

Mado Entertainment

Published Jan 22, 23
6 min read

Directeur Stage EntertainmentWellicht geeft het jouw wat inspiratie! Lekker toepasselijk voor een tuinfeest! Uiteraard hoeft men niet verplicht in een bikini of zwembroek te komen maar ze kunnen er zeker rekening mee houden! Zorg voor kleine zwembadjes waarin je een stafel plaats. Zo staan je gasten met hun voeten in het water! Vergeet niet je zwembandjes, handdoeken en strandballen op te hangen in je tuin (do stripper poles turn) - stripster inhuren.Dit verhoogt zeker de sfeer! Oh ja, en vergeet de dozen Flugel niet op tijd te bestellen 😉! Bouw je eigen tuin om naar Ibiza en ga met je gasten terug naar de jaren 60! Je vrienden en familie zullen de beste hippie outfit aan gaan trekken. Terug in de tijd van Woodstock, ronde hippie brillen en brede broeken.

Bieropener (als je bierflesjes hebt)12. Afvalbak13. Partytent14. Kleedjes (voor koude avonden)15. Verlengsnoeren16. Servetten17. Tuinverlichting18. DJ of muziek (klik hier voor de mogelijkheden)Heb je niet alles in huis? En ook geen zin om alles aan te schaffen? De kans is groot dat je vrienden dit ooit al hebben aangeschaft. Je kan hun dus altijd vragen of je de spullen kan lenen! Gelukkig zijn er ook genoeg bedrijven waar je de nodige spullen kan huren.

Ideaal dus! Het kan zijn dat jouw thema of planning om meerdere benodigdheden vraagt. Hou hier dan ook rekening mee tijdens het organiseren van je tuinfeestje! Een goed feestje gaat gepaard met lekker drinken en goed eten! Het is handig om vooraf duidelijk in kaart te brengen wat je je gasten wilt serveren zodat je goed voorbereid je inkopen kan doen! Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat het drinken goed koud blijft! Een bitterbal of garnituurtje doet het altijd goed! Toch zijn er veel leuke extra hapjes om je gasten mee te verwennen.

Het toilet! Na een aantal drankjes zullen je gasten het toch niet meer kunnen ophouden. Gebruik je het toilet in huis? En wil je niet dat men over de hele benedenverdieping gaat speuren? Zorg dan dat je alle tussendeuren gesloten houdt en je met bewegwijzering je gasten naar het toilet begeleid! Uiteraard bestaat er ook de kans dat je liever de gasten in de tuin houdt! Hiervoor zou je een extern toilet of toiletwagen kunnen huren.

Nordic Entertainment Stock

Zo weet je zeker dat iedereen in de tuin blijft en je de dag na het tuinfeest niet een smerig toilet hoeft te ontsmetten! Mobiele toiletten of toiletwagens huur je al vanaf €150 euro inclusief het brengen en ophalen. Toiletwagens, waar vaak onderscheid is tussen mannen en vrouwen toiletten zijn wat duurder.

Gebruik je toch het toilet binnenshuis? Vergeet dan niet ook je toilet in de stijl van het thema te versieren. Oh ja, en attendeer mannen te gaan zitten of om de bril te denken (do stripper poles turn). Wel zo vrouwvriendelijk ;). Misschien wel één van de belangrijkste punten die voor de sfeer van je tuinfeest gaat zorgen.

Een goed feestje kan natuurlijk niet zonder lekkere muziek. En laten wij hier nou de perfecte oplossing voor hebben ;)! Wij van Bonnema DJ Shows zorgen al jarenlang voor een DJ, licht, geluid en alle overige zaken die voor een goed feestje moeten zorgen! Onze DJ’s zijn allround en weten exact wat jullie gasten nodig hebben om een avond vol entertainment te verzorgen! Wij denken graag mee met het organiseren van het perfecte tuinfeest! Vooraf nemen wij al je wensen door in een vrijblijvend introductiegesprek.

Hij zorgt er namelijk voor dat na een lekkere borrel aan het begin de voetjes van de vloer kunnen gaan. Onze DJ’s weten goed hoe ze de vloer moeten opbouwen en hoe ze deze gevuld kunnen houden. do stripper poles turn. Uiteraard kan hij goed rekening houden met een eventueel thema. Tijdens het feest houd de DJ op het tuinfeest goed in de gaten hoe je gasten reageren op de muziek die hij aanhoudt.

Dan wordt het feest ook echt een feest van jouw! Hebben de bovenstaande punten je geholpen met het organiseren van je tuinfeest? Of heb je wellicht leuke ideeën die wij hier aan kunnen toevoegen? Laat het ons dan weten door hieronder te reageren! Wij zouden het super leuk vinden als je dat zou willen doen - do stripper poles turn.

Stappenplan Feest Organiseren

Oh ja, en vergeet niet informatie aan te vragen voor een DJ op je tuinfeest! Klik hier! - do stripper poles turn (stripper huren).

Hebben jullie voor de catering gekozen om verschillende foodtrucks in te zetten? Super leuk! Je gasten hebben hierbij dan een gevarieerd aanbod van eten. Zorg wel dat je een goede berekening hebt gemaakt van het verwachtte eetpatroon - mannelijke stripper groningen. Zo voorkom je dat de pasta-foodtruck met 150 porties pasta blijft zitten en dat de hamburgers halverwege de avond al op zijn.

Verder is het stroomplan een van de belangrijkste zaken om goed geregeld te hebben (do stripper poles turn). Het is vaak ook een zaak waar niemand aan denkt. Stel je eens voor dat je met een drankje in de hand lekker aan het dansen bent met je collega’s en dat opeens de stroom uitvalt.

Denk hierbij aan de techniek, de bar, de cateraar, de toilet wagen, de muziek, de lampen etc. Als je deze lijst compleet hebt dan is het de vraag of je deze hoeveelheid stroom vanuit eigen jullie eigen pand beschikbaar hebben, en ook of jullie de benodigde aantal meters verlengkabel in huis hebben. do stripper poles turn.

Mocht je dit niet hebben dan kan je een aggregaat inzetten en kabels inhuren. Houdt er wel rekening mee dat dit een klusje is voor de kenner. De kosten van electra lopen ook vaak snel op. Dit is iets wat je niet moet vergeten, zowel voor je planning, het aanvragen van de leveranciers maar ook in je budgetplanning! Logistiek is misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar de logistieke planning rondom jullie bedrijf speelt een duidelijke rol bij het organiseren van een feest op eigen locatie.

Benodigdheden Verjaardagsfeest

Kun je deze één dag vooraf al vrij hebben, en ook een dag na het event beschikbaar hebben voor afbouw? Of wanneer je een tent wilt plaatsen op de parkeerplaats voor het bedrijf, dan zal deze één tot twee dagen vooraf geplaatst worden (do stripper poles turn). Is dit logistiek mogelijk voor het bedrijf? En niet onbelangrijk: kunnen op de dag zelf alle leveranciers met hun vrachtwagen / bedrijfswagen bij de bedrijfshal parkeren? Of is er weinig plek en dien je leveranciers verspreid over de dag te laten komen (met wachturen als gevolg)? En parkeerplaatsen? Kortom; stof tot nadenken 🙂 .

Latest Posts

Striptease à Domicile Bruxelles

Published May 15, 23
4 min read

Xvideos Striptease

Published May 06, 23
4 min read

Striptease Maastricht

Published May 03, 23
8 min read